дом Общество Повишават заплатите на кметовете и в община Никола Козлево

Повишават заплатите на кметовете и в община Никола Козлево

1
ДЯЛ

Нови заплати предлага в докладна кметът на община Никола Козлево Ешреф Реджеб за кметовете на 10 населени места. Критерият за определяне на трудовите възнаграждения е броят на жителите в селата. А документът предстои да бъде гласуван на предстоящата сесия на Общинския съвет.
Най-високо ще бъде възнаграждението на кмета на село Вълнари – 1 000 лева. След него в списъка е колегата му от село Пет могили. Той ще получава 950 лева.
Най-ниска пък е заплатата на кмета на село Красен дол – 680 лв.
Повишеното събиране на местни приходи от Общинска администрация е причина да бъде повишена и заплатата на председателя на Общинския съвет. Считано от 1.01.2019 г. той ще получава 1 550 лева.
В своя мотивирана докладна съветникът Владимир Лазаров предлага заплатата на общинския кмет Ешреф Реджеб да бъде 2 373 лева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКрай на възстановката „Доблест и слава“, заменя се с международен фолклорен фестивал
Следваща статияДиректорът на Общинското предприятие по туризъм Ваня Стоянова е подала оставка

1 коментар

  1. 2373 лева за необразования кмет Ешреф .Срам и позор, ако може сигурно ще прибере всичко от общината кат за последно.Направете си извода за кво е искал властта този кмет, който не владее официалния език на страната.Да точи общински пари чрез …..
    Гласувайте пак за хора от които ще се срамуваме след време!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here