дом Общество План за отложено плащане на мартенските сметки за ток въведе ЕНЕРГО-ПРО

План за отложено плащане на мартенските сметки за ток въведе ЕНЕРГО-ПРО

0
ДЯЛ
24shumen.com

Въведен е план за отложено плащане с 10 дни на сметките за март за ток на битовите потребители. Това съобщиха от ЕНЕРГО-ПРО.
Компанията призовава всички свои клиенти да ограничат посещенията си в клиентските центрове в Североизточна България. От тази седмица се въвежда и ограничението от 08.30 до 10.30 часа да се обслужват приоритетно клиенти на възраст на/над 60 години. Компанията апелира към клиентите да използват онлайн възможностите за дистанционно обслужване относно плащане на месечни сметки, проверка на консумирана електроенергия, актуализация на клиентски данни. В секция контакти на сайта на ЕНЕРГО-ПРО на разположение на клиентите са всички телефони, имейли и пощенският адрес на дружеството, на които могат да отправят своите запитвания, да изпращат писма в зависимост от конкретната нужда, без да се налага да посещават физически офис на компанията.
Проверена е готовността за непрекъснато електрозахранване на близо 60 лечебни заведения, включително болници, поликлиники и медицински центрове на територията на Североизточна България. Докладът от проверката на ЕРП СЕВЕР е изпратен на Министерство на енергетиката.
„Заедно с предприетите мерки по опазване на здравето на служители, клиенти и контрагенти по време на тази криза, ние повече от всякога се гордеем със служителите си, които осигуряват непрекъсваемост на електрозахранването на цяла Североизточна България. Проявената култура на съпричастност и социална отговорност е пример за изпълнение на обществения дълг и не бихме успели, ако не правим всичко по силите ни да обезпечим с подходящи мерки опазване на здравето на всеки един наш служител“, коментира Ангел Ангелов, председател на УС на ЕНЕРГО-ПРО Варна.
За опазване здравето на всички служители на компанията, както и на своите клиенти и контрагенти, ЕНЕРГО-ПРО въведе гъвкаво работно време и възможност за работа от дома. Центровете за обслужване на клиенти ще бъдат отворени всеки делничен ден от 8 до 14 часа с обедна почивка от 12 до 12.30 часа, по време на която в помещенията ще се извършва дезинфекция.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбновена е декларацията за преминаване през КПП в областните градове
Следваща статия16 нови случая на коронавирус в страната (обновена)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here