дом Криминале Пиян шофьор закова дрегера на 2,25 промила, друг го спря на 1,42

Пиян шофьор закова дрегера на 2,25 промила, друг го спря на 1,42

0
ДЯЛ

Пиян шофьор закова дрегера на 2,25 промила. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Малко след 6.00 часа днес на улица „Люлебургас“ в Шумен униформени спрели за проверка лек автомобил „Ауди“ с шуменска регистрация. Зад волана на возилото бил 33-годишен мъж от Шумен. Тестът с дрегер отчел 2.25 промила алкохол в издишания от нарушителя въздух.
Водачът е дал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа.
Друг шуменец е засечен вчера да върти волана след употреба на алкохол. Около 17.45 часа в село Кочово полицаи спрели за проверка лек автомобил „Киа Спортидж“ с шуменска регистрация. Тестът с дрегер показал, че 63-годишният водач седнал зад волана с 1.42 промила алкохол. Мъжът е дал кръвна проба за анализ. Той също е задържан за срок до 24 часа. По двата случая са образувани бързи производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМъж подкара кола без табели в Шумен, нарушители на пътя отнесоха 42 акта и 77 глоби с фиш
Следваща статияБитови отпадъци са открити на площадка на кариерата в Златна нива

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here