дом Криминале Пиян и без книжка подкара „Шкода“ из село, още двама водачи с...

Пиян и без книжка подкара „Шкода“ из село, още двама водачи с алкохол по празниците

0
ДЯЛ

Трима са установени да шофират след употреба на алкохол в празничните и почивни дни. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Около 19.10 часа на 26 декември за проверка в село Цани Гинчево бил спрян водач на „Шкода Октавия“ с немски регистрационни номера. Автомобилът бил управляван от 28-годишен мъж от селото. Бил във видимо нетрезво състояние. Не представил свидетелство за управление на моторно превозно средство, а след справка било изяснено, че е неправоспособен. Изпробван бил с дрегер, който отчел 2,70 промила в издишания въздух. Водачът е дал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Каолиново.
На 25 декември около 04.10 на кръстовище, образувано от бул. “Симеон Велики“ и ул. „Климент Охридски“ в Шумен за проверка бил спрян водач на лек автомобил БМВ 320 с варненска регистрация. Зад волана бил 21-годишен мъж от Шумен. Тестван е за алкохол, а дрегера отчел 1,33 промила в издишания въздух. Дал е кръвна проба за анализ. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в града.
Около 23.20 часа на 25 декември на ул.“Ген. Скобелев“ в Шумен е извършена проверка на водач на лек автомобил „Мерцедес Е 270“ с шуменска регистрация. Зад волана бил 40-годишен мъж от града. Лъхал на алкохол, бил тестван с техническо средство. Отчетени били 1,58 промила алкохол в издишания въздух. Водачът дал кръвна проба за химичен анализ.
По трите случая са образувани бързи производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАпаши се „разшетаха“ през празничните дни в Шумен
Следваща статияЗадържаха двама за притежание на наркотици

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here