дом Криминале Пияни и без книжки „дрифтиха” през почивните дни в Шумен

Пияни и без книжки „дрифтиха” през почивните дни в Шумен

0
ДЯЛ

Водач на лек автомобил Рено бил установен да шофира след употреба на алкохол. На 22 септември около 20:35 часа на ул.“Васил Априлов“ до кръстовището с „Петър Парчевич“ за проверка бил спрян лек автомобил Рено Меган Сценик с шуменска регистрация. Зад волана бил 38-годишният местен жител С.Р. Тестван бил за шофиране в нетрезво състояние, дрегерът отчел 1,54 промила в издишания въздух. Дал кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен.
Жител на село Александрово бил установен да управлява лек автомобил Опел „Астра“ с регистрационни номера предназначени за лек автомобил Форд. 21-годишният В.Ж. управлявал без да притежава шофьорска книжка, бил и в срок на наложено едногодишно административно наказание за същото нарушение. Той бил спрян за проверка на 22 септември около 22:30 часа на ул.“Дедеагач“ в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКрадец задигна пари и лотарийни билети от пощата в село Иваново
Следваща статияЗадържаха пакистанци без документи на гарата в Смядово, не се знае как са прекосили границата ни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here