дом Криминале Пияна дама не спря на стоп палка, закова дрегера на 1.99 промила

Пияна дама не спря на стоп палка, закова дрегера на 1.99 промила

0
ДЯЛ

Млада жена седна зад волана на „Мерцедес“ след употреба на алкохол, малко преди това жената не спряла на подадена сигнал със стоп палка. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Около 03.40 часа на 22 февруари на бул.“Симеон Велики“ в Шумен екип на „Пътна полиция“, който работил по безопасност на движението в града подал сигнал със стоп палка на водач на Мерцедес ЦЛК 270 с варненска регистрация. Водачът продължил движението си. Бил последван от патрулния екип. На ул.“Цар Освободител“ в Шумен автомобилът бил спрян. Зад волана била 21-годишна жена от Каспичан. Тествана била за алкохол, отчетени били 1.99 промила в издишания въздух. Отказала е да даде кръвна проба за анализ. Задържана е за срок до 24 часа в РУ- Шумен.
Срещу нарушителката е образувано бързо производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБоксьори с благодарност към СИДП за дарени 10 кубика дърва
Следваща статияglo™ в нови градове в България

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here