дом Общество Печка нa дърва подпали къща в Чернооково

Печка нa дърва подпали къща в Чернооково

0
ДЯЛ

В 12:05 часа на 30 януари в 12:05 часа бил приет сигнал за пожар в стая на къща на ул.“Ленин“ в село Чернооково. Това съобщиха от ОД на МВР в Шумен. На място бил пратен противопожарен екип от участъка във Върбица. Пламъците, които тръгнали след неправилно ползване на отоплителен уред на твърдо гориво в дома на 64-годишният Р.Ф. са погасени с 5 тона вода. Унищожено било домашно имущество. Къщата е спасена от опожаряване.
По-късно вечерта в 22:40 часа в противопожарната служба в Нови пазар е получено съобщение за пожар в контейнер за смет на ул.“Княз Борис I”в града. На място бил пратен екип, който заварил да гори пластмасов контейнер за отпадъци. Пожарът бил предизвикан от небрежност при боравене с открит огън. Загасен е с 200 л. вода. Контейнерът е унищожен.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЩе борим мръсния въздух с по-чисти, но и по-скъпи въглища
Следваща статияЦех пламна в Индустриален парк

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here