дом Криминале Печка на твърдо гориво подпали къща, огнеборци гасиха сухи треви и контейнер...

Печка на твърдо гориво подпали къща, огнеборци гасиха сухи треви и контейнер за смет

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Девет са получените сигнали за произшествия в дежурните част на РДПБЗН- Шумен през последните 24 часа.
В 09.00 часа на 21 февруари бил приет сигнал за пожар в имот на ул.“ Цар Асен“ в Нови пазар. Към адреса бил насочен екип. На място огнеборците заварили да гори стая в къща. Пламъците, предизвикани от неправилно ползване на отоплителен уред -печка на твърдо гориво, в близост до която е имало горими вещи/ е погасен с помощта на 2 000 л. вода. Унищожени са мебели, техника, опушени са около 50 кв. м. стени.
Къщата е спасена от опожаряване.

Противопожарни екипи са погасили пожари в сухи треви в град Смядово, в землището на селата Конево, Маломир, Лозево, село Градище, кв. Дивдядово и ул.“ Северна“ в Шумен. Погасен е пожар в контейнер за смет на ул.“Цветан Зангов“ в Шумен. Пожарите са без материални загуби. За гасенето им са ползвани 6 тона вода, а за пожарите в Смядово и Лозево са погасени с тупалки.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДепутатът Димитър Александров: Философията на Закона за горивата е противодействие на контрабандата
Следваща статияБракониери повалиха 30 широколистни дървета в района на „Шуменско плато“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here