дом Криминале Печка на твърдо гориво подпали къща в Шумен

Печка на твърдо гориво подпали къща в Шумен

0
ДЯЛ

През последните 24 часа дежурните екипи са реагирали на четири сигнала за произшествия, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.
В 08.43 часа вчера в дежурната част на РСОБЗН- Шумен е съобщено, че в къща на ул. “Ален Мак“ в града е възникнал пожар. Към адреса е насочен екип, малко след това помощ в гасенето са оказали още два екипа. На място огнеборците заварили да гори имущество на първи жилищен етаж, собственост на 79-годишна жена. Изяснено било, че пламъците тръгнали от печка на твърдо гориво. Обхванали и част от покривна конструкция и обзавеждане в съседен имот. Унищожени са мебели, техника, опушени са около 100 кв. м. стени. Пожарът е погасен с помощта на 15 тона вода. Няма пострадали.
Погасени са два пожара в комини в жилища в Шумен, които са без материални загуби. Ликвидиран е и пожар в метален контейнер за смет на ул.“ Преслав“ в града.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛюбомир Христов поздрави медиците за Деня на родилната помощ
Следваща статияТрима младежи се качиха на Паметника за екстремно селфи, в единия откриха марихуана

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here