дом Общество Пет ученически отбора влизат битка за титлата „Най-добър млад строител“

Пет ученически отбора влизат битка за титлата „Най-добър млад строител“

0
ДЯЛ

Най-добрите млади майстори строители ще се състезават в конкурс на 23 и 24 март, съобщи директорът на Професионалната гимназия по строителство в Шумен Борислав Панайотов. Конкурсът е под егидата на Министерството на образованието.

Според програмата в надпреварата ще участват пет отбора, ученици от строителните гимназии в Шумен, Варна, Търговище и Силистра. Шестима са шуменските участници.
Две са категориите – теоретичен тест и практическа част в дисциплините – шпакловка, сухо строителство, зидарии, бояджийски работи.
Спонсорите – Министерството на образованието и партньори са осигурили награди за победителите.
Жури от представители на строителни фирми в региона и Камарата на строителите ще оценява работата на състезателите.
Директорът на школото уточни, че участниците не са просто ученици от горните класове, а победители от регионални състезания.
Класираните на първите места ще участват в Национален конкурс в Пловдив.
Панайотов отчете още, че през последните години е проблем попълването на паралелките в шуменската Гимназия по строителство. Строителни фирми пък търсели свои кадри от контингента на училището.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОткриват новия асансьор в болницата с официална церемония
Следваща статияВодата в Шуменско все още негодна за пиене и готвене

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here