дом Криминале Пет години затвор за мъж, опитал да изнасили майка си

Пет години затвор за мъж, опитал да изнасили майка си

0
ДЯЛ
Pixabay.com

Районният съд в Нови пазар осъди Е.А. на пет години затвор за опит да изнасили майка си. Мъжът има и друга присъда за изнасилване. Това обаче не спряло маниакът да посегне и на 66-годишната си майка.
Драмата се разиграла на 6 февруари тази година в къщата на семейството в Каспичан.
Обикновено в сряда мъжът идвал да иска храна от майка си и тя му давала. Във фаталната вечер Е.А. разбил вратата. Възрастната жена вече си била легнала, но като видяла какво върши синът и започнала да се брани. Мъжът обаче я нападнал с шамари и успял да я повали на земята. Опитал се да я изнасили, но жената успяла да се отскубне. Полугола, тя се добрала до полицията в Каспичан, но там нямало никого. Наложило се да подаде сигнал сутринта. След това служителите на реда задържали сина й. При ареста го открили да спи спокойно в леглото си.
Преди години жената пак се жалвала от сина си. Тогава била освидетелствана за домашно насилие.
Е.А. е осъден да заплати 1 268 лева разноски по делото и други 164 лева по сметката на Районен съд Нови пазар.
Присъдата може да бъде обжалвана пред Окръжен съд-Шумен в срок от 15 дни.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕксперти: 25 от язовирите в Шуменска област са с висок риск
Следваща статияАдминистративният съд прекрати изборни дела на „Атака” и „Български социалдемократи”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here