дом Култура Петокласници от Шумен издадоха първата си електронна книга

Петокласници от Шумен издадоха първата си електронна книга

0
ДЯЛ

Петокласници от шуменското Средно училище „Панайот Волов“ днес издадоха първата си електронна книга „Приказки за доброто“. Докато се забавляваха, момичетата и момчетата от 5а, 5б и 5в клас използваха въображението си и показаха уменията си при писане на текст, като сами съчиниха приказки за „Доброто“, съобщиха от шоколото.
Идеята за тази книга е на техният преподавател по БЕЛ – г-жа Галина Абаджиева. Тя им възложи тази задача, за да могат да покажат на всички, че доброто е край нас, че трябва да вярваме в него и че заедно можем повече. Освен това малките автори вярват, че изпитанието Covid-19 ще ни направи по-силни и единни и скоро то ще бъде минало.
В електронната книга има много и различни приказки, точно по тази причина сме сигурни, че поне една ще Ви хареса. Някои от децата даже сами оформиха страниците си в приложението.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия43 са върнати от КПП-та край Шумен за изминалото денонощие
Следваща статияСлънчев 18 април

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here