дом Здраве Петима са излекуваните от COVID-19 в областта през изминалите 4 дни

Петима са излекуваните от COVID-19 в областта през изминалите 4 дни

0
ДЯЛ
Колаж: 24shumen.com

Петима души от Шуменска област са излекувани от COVID-19 през изминалите четири дни. Така общият брой на оздравелите в областта вече е 136-ма. Това съобщиха от РЗИ.
Двама са новодиагностицираните с коронавирус през последните две денонощия в областта след направени
21 теста.
Общият брой случаи на COVID-19, потвърдени в Шуменско към момента са 169. От тях в домашна изолация са 21 лица. Хоспитализираните са шестима.
Под карантина към днешна дата в областта са 404 лица.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБорисов: По 50 лева за всеки пенсионер в следващите 3 месеца, 9% ДДС за бирата и виното
Следваща статияПри съседите: 34-годишен мъж загуби живота си при катастрофа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here