дом Култура Пенсионери ще се изявяват в преглед на самодейността в Шумен

Пенсионери ще се изявяват в преглед на самодейността в Шумен

0
ДЯЛ

Пенсионери от всички села в Шуменска област трескаво се готвят за участие в Общинския преглед на художествена самодейност на 16 юни, неделя, в Народно читалище „Добри Войников 1856″. Организатор е Сдружението на пенсионерите – 2004 – Шумен“. На читалищни сцени, даже в домовете се репетира, почти без почивки.
Участие засега са заявили десет колектива и единадесет индивидуални изпълнители. Две са направленията, в които ще бъде представено любителското изкуство – „Фолклор“, „Стари градски песни, хорове и лично творчество“, съобщиха от Сдружението.
Желаещи да се включат също имат възможност в оставащите два дни.
Преподаватели в СУ „Сава Доброплодни“ ще оценяват изявите на хората в третата възраст.
Входът е свободен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия30 000 000 лева дългове са разплатени за 3.5 години от местната хазна
Следваща статияПърва копка: Над 1 600 000 лева за ремонт на пътя Пристое-Духовец

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here