дом Общество Пенсиите се вдигат от 1 юли, токът и парното поскъпват

Пенсиите се вдигат от 1 юли, токът и парното поскъпват

0
ДЯЛ

От юли всички пенсии се увеличават с 5,7%. Така средната пенсия у нас ще стане 386 лева. Минималната пенсия за стаж и възраст ще нарасне с 12 лева, а социалната – със 7 лева. Таванът на пенсиите също се вдига до 1 200 лева.
Парното и топлата вода обаче също ще поскъпват средно с 4,5%. В столицата увеличението ще бъде 4,3 на сто, а в Пловдив – 7,4. Най-голямо повишение на цените ще има в Разград и Габрово – над 17 и над 12% съответно. Единствено в Сливен отоплението ще поевтинее.
От първия ден на юли се очаква КЕВР да приеме увеличение и на цените на тока в страната средно с 3,5%.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънце и северен вятър
Следваща статияТри деца бяха кръстени в Златарския манастир

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here