дом Криминале Педофилът Андон Христов получи условна присъда за деянията си

Педофилът Андон Христов получи условна присъда за деянията си

0
ДЯЛ

Педофилът от Шумен Андон Христов получи присъда от 1 година лишаване от свобода, като съдът отложи изпълнението на наказанието за срок от три години. Той ще плати и глоба в размер на 5 000 лева. Решението на Районния съд в Бургас е от 20 юни 2019 г..
В периода от 9 януари до 13 август 2017 г. в град Шумен, чрез социалната мрежа Фейсбук и програма Месинджър (Messenger), използвайки фалшиво потребителско име, събирал информация за лице, ненавършило 18-годишна възраст, а именно 14-годишната Е.П.Ц. от Бургас, като използвал информация, предоставена в интернет – чрез профила на същата в социалната мрежа „Фейсбук“,за да установи контакт с нея с цел извършване на съвкупление и блудствени действия.
Андон Христов е признат за виновен и за това, че на 29 март 2018 година в град Шумен, държал за себе си в таблети и телефони файлове с порнографски материали, на които са използвани лица, които изглеждат ненавършили 18 години.
На същите тези технически носители той е държал стотици файлове, изобразяващи открито сексуално поведение, изразяващо се в похотливо показване на половите органи, мастурбация,полово сношение,еякулация, орален секс и др.
Припомняме, че Христов е бивш военен. Той е завършил е ССВАУ „Г. Димитров“, работил е дълго време в системата на военното министерство. Пенсионирал се е преди няколко години. Андон няма жена, нито деца.
Съдът разпореди техниката и файловете да бъдат конфискувани в полза на държавата
Андон Христов ще заплати и разноските по делото в размер на 2 024 лева.
Присъдата подлежи на обжалване или протестиране в 15-дневен срок от днес пред Бургаски окръжен съд.
Снимка: Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщинската база на Шкорпиловци се стопанисва от ОЖИ, а вила „Пазачница“ има наемател
Следваща статияПразнуваме Еньовден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here