дом Общество Паметникът продължава да води в класация на Годишните награди за туризъм

Паметникът продължава да води в класация на Годишните награди за туризъм

0
ДЯЛ

С 42.54% Мемориален комплекс „Създатели на Българската държава“ оглавява временното класиране в категорията „Туристическа дестинация/обект и устойчивост на инвестицията“ в четвъртото издание на Годишните награди за туризъм. Това съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
Остават само 3 дни до крайния срок за гласуване, в който можете да подкрепите монумента. Всеки, който желае, може да гласува на адрес: tourismawards.bg. Крайният срок на вота е 6 декември.
Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в София на 16 декември 2019 г. Победителите в Годишните награди в туризма ще получат статуетка, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза, изработена от Димитър Германов специално за церемонията.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧелен удар между „Форд“ и БМВ край Васил Друмев
Следваща статияКоледен конкурс очаква най-красивите и оригинални картички, пана, кукли и сурвакници

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here