дом Култура Паметникът и Шумен се борят за Годишните награди в туризма, да ги...

Паметникът и Шумен се борят за Годишните награди в туризма, да ги подкрепим

4
ДЯЛ

Мемориалният комплекс „Създатели на българската държава“ в Шумен е номиниран в Годишните награди в туризма за 2020 година. Класацията е на Министерството на туризма. Това съобщиха от Общинско предприятие „Туризъм, публични прояви и атракции“.
Паметникът, както го наричат всички шуменци, се бори за първото място в категорията „Туристическа атракция/обект“. В раздела са номинирани 11 обекта. Към момента „Създатели на българската държава“ е на трето място със 7.34% от вота. Първото място е за Исторически парк-Варна с 48.19%, на второ място с 20.22% от гласовете е остров Света Анастасия.
На 28 ноември се навършиха 39 години от тържественото откриване на мемориалния комплекс „Създатели на Българската държава“. През лятото на тази година комплексът получи статут на паметник на културата с национално значение.
Всички, които искат да подкрепят мемориален комплекс „Създатели на българската държава“ могат да гласуват в старницата на Министерството на туризма тук.
„Шумен – земя на първите“ се бори в категория „Туристическа дестинация“. В момента Шумен е с 13.12% от гласовете и на трето място. Нека подкрепим земята, от която започва българското летоброене. Тук са корените на нашата духовност и култура. Всички шуменци знаят, че „Оттука започва България“.
За номинацията на „Шумен – земя на първите“ може да дадете своя глас тук.
Гласуването продължава до 24.00 часа на 7 декември.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия30 са приети за лечение в МБАЛ- Шумен, 19 са изписани, 1 е починал
Следваща статияРегионалната библиотека в Шумен с онлайн услуги, спира читалните

4 КОМЕНТАРИ

  1. „Осторически“ парк Варна?Не може да бъде! Това комерсиално менте, измислено за неграмотни зяпачи?

  2. Кой гласува за така наречения ‘исторически“ парк Варна ? За измама е създаден, с измама е събрал 48 процента!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here