дом Култура Още едно признание за туристически хор „Планинско ехо“

Още едно признание за туристически хор „Планинско ехо“

0
ДЯЛ

С престижната награда „Бронзов лист“, диплом и плакет бе удостоен Туристически хор „Планинско ехо“ към Туристическо дружество „Мадарски конник“ и Народно читалище „Напредък 1869“ за отличното си представяне на XXIV Фестивал „Листопад на спомените“. Културният форум се проведе във Варна в почивните дни, съобщи председателят на хора Даниела Челебиева.

Хоровият колектив с диригент Наташа Христова и корепетитор Димитър Кукушков се представи с две песни: „Стани турист“, текст Харалан Недев, музика Стефка Карапенева и „Над Мальовишки предели“, текст Евтим Манов, музика Филип Аврамов и заслужи овациите и на публиката. През месец декември съставът ще отпразнува своята 40 годишнина и отправя покана за попълване на своите редици с нови хористи.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия2 768 души са починали в областта за година, жените живеят по-дълго
Следваща статияТърсят се! В Държавата на партиите не останаха… политици!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here