дом Политика От ГЕРБ Шумен с пълна подкрепа за Делян Добрев

От ГЕРБ Шумен с пълна подкрепа за Делян Добрев

0
ДЯЛ

Областна структура на ГЕРБ в Шумен застана зад Делян Добрев, който бе обвинен, че кадрува в община Хасково. Той подаде оставка от всички заемани постове. В писмена декларация лидерите призовават Изпълнителната комисия на партията да не приема оставката му. Според тях, Добрев е показал истински морал и принципи. И затова не трябва да си отива.
Съпартийците му оценяват „достойната постъпка и желанието му да се оттегли в името на това да съхрани доброто име на партията“. За нас е недопустимо един морален човек и доказан експерт да бъде жертва на безпочвени клевети от политическите ни опоненти, декларират активистите на ГЕРБ Шумен. Те се надяват, че Добрев ще преосмисли решението си и ще остане в парламента в интерес на цялото общество. Декларацията е от името на Областното ръководство на партията, на депутатите от ГЕРБ, кметове и общински съветници в област Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПиян шофьор прави „междуселски курсове” посред нощ
Следваща статияСъстоянието на ловеца, който се самопростреля е стабилно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here