дом Прогноза за времето Отново жълт код! Снеговалежите продължават през следващите 24 часа

Отново жълт код! Снеговалежите продължават през следващите 24 часа

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com/ Архив

Днес в Северна България и високите полета на Западна ще вали сняг, а в крайните южни райони и по Черноморието – дъжд. В 24 области н страната е обявен жълт код за обилни валежи от дъжд или сняг, в Врачанска, Монтанска и Видинска – оранжев код. Единствено по-спокойно ще е времето в съседната област Добрич.
Минималните температури ще са от минус 1 до 4 градуса, а максималните ще са от 0-2 в северозападните райони и до 6-7 в крайните южни.
През следващите 24 часа в Шуменско също има предупреждение от първа степен. В неделния ден и през нощта срещу понеделник в областта ще има валежи от сняг, интензивни в нощните и следобедните часове. Снежната покривка до полунощ ще се увеличи до 10-15 см. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток и ще създава условия за виелици и навявания. Минималните температури ще бъдат около 0 градуса, а максималната 3 градуса.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДве жертви на COVID-19 днес в Шуменско
Следваща статия394 нови случая на COVID-19, в Шуменско са 5

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here