дом Криминале Отнето предимство на пътя прати пътничка в болница с фрактурна рана на...

Отнето предимство на пътя прати пътничка в болница с фрактурна рана на черепа

1
ДЯЛ

Около 11 часа в събота е получен сигнал за пътно транспортно произшествие с материални щети.
На кръстовище на бул.“Симеон Велики“ и ул.“Преспа“ е изпратен полицейски екип. Установено било, че водач на лек автомобил Опел „Астра“ с шуменска регистрация не пропуска движещият се в кръстовище с кръгово движение лек автомобил Мицубиши „Лансер“ и се удрят. В МБАЛ- Шумен за преглед е откарана пътничката в мицубишито З.Й./71г./ от града. Установена е фрактурна линия вляво на черепа. Жената е настанена за лечение без опасност за живота. Водачите и на двата автомобила са тествани за алкохол.
Пробите на 26-годишната П.С., която била зад волана на опела и на 60-годишния Ф.Х, който управлявал Мицубиши-то са отрицателни.

От полицията напомнят на водачите че след изградени кръгови кръстовища на бул.“ Симеон Велики“ с ул.“Преспа“ и бул.“Симеон Велики“ с ул.“Спортист“ в Шумен с предимство са водачите, навлезли в кръговото кръстовище. След реорганизацията на движението на посочените места булевард „Симеон Велики“ не е път с предимство.

През изминалите три денонощия на територията, обслужвана от ОДМВР- Шумен са регистрирани шест ПТП. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 73 акта, наложени са и 129 глоби с фиш.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДама паркира неправилно, кавалерът й скочи на полицаите, докато й пишат глоба
Следваща статияИздирват изчезнал парапланерист, полицията не изключва версията „фалшив сигнал“

1 коментар

  1. Нищо чудно. Пътна маркировка няма. Осветление също няма. Знак има един точно пред „кръстовището“, където 6 (шест) ленти се вливат в „кръгово“ с една лента, чийто диаметър е същия като на широчината на 6-те ленти на булеварда. И като се има в предвид че за първи път от 50 години насам се прекъсва движението с предимство по тоя булевард е просто пълен абсурд…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here