дом Криминале Отлична работа! Заловиха крадец на портмонета и мъж, задигнал два телефона

Отлична работа! Заловиха крадец на портмонета и мъж, задигнал два телефона

0
ДЯЛ

Криминалисти от Районното управление на МВР в Шумен установиха извършител на две кражби след заведени преписки.
На 9 юли от рецепция на хотел на ул.“Независимост“ в града неизвестен извършил кражба на портмоне с лични документи и сумата от 50 лева. На следващия ден в полицията било съобщено за извършена кражба от фитнес зала на бул.“Преслав“ в града, по време на която била открадната дамска чанта с лични документи и сумата от 55 лева.
При проведените оперативни действия извършителят, 17-годишен с адрес в град Шумен бил установен.
Работата по документиране на престъпленията продължава.

Полицейски служители от РУ – Нови пазар установиха извършителя на кражбата на два мобилни телефона от частен дом в село Стан. Случаят е описан в бюлетина на 9 юли. Собственик на имот на ул.“Ген. Заимов“ съобщил, че за времето от 6 до 7 юли неизвестен счупил стъкло на прозорец в къщата му, проникнал в дома му и извършил кражба на мобилен телефон „Филипс“ и мобилен телефон „Нокиа“ .
В хода на предприетите издирвателни действия по образуваното досъдебно производство извършителят на кражбата бил установен – Г.Г./36г./ от същото село.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолицаи откриха саморъчно свити фаски и шише със синя течност в дома на шуменец
Следваща статияКомарджия удари на камък, отмъсти на 10 покер автомата