дом Криминале Откриха месо с изтекъл срок в магазини при спецакция в село Браничево

Откриха месо с изтекъл срок в магазини при спецакция в село Браничево

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

В търговски обекти в Браничево са извършени пет проверки от полицаи и служители на ОДБХ – Шумен по време на полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в селото. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен. В един от обектите са намерени 13 кг. месни изделия с изтекъл срок на годност, а в друг 5 кг месо с неясен произход и 12 кг. месни изделия с изтекъл срок на годност. Ще бъдат унищожени в екарисаж. Ще бъдат съставени актове за установени административни нарушения.
61 моторни превозни средства са проверени по време на акцията. Полицейски служители са установили 10 нарушения на скоростта с мобилната камера. Установени са нарушения по Закона за движение по пътищата, за което са били съставени 5 акта, наложени са и 36 глоби с фиш. Проверени са 8 криминално проявени и 16, поставени под карантина. Нарушения не са установени. Започнати са две проверки за незаконно притежавани дърва за огрев на два адреса в селото.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия30-годишен с отнета за нарушения книжка подкара нерегистрирана кола
Следваща статияПазете ги! Ремонтираха част от детските и спортни площадки в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here