дом Общество Откриват с официална церемония реновирани обекти по проект в Шумен

Откриват с официална церемония реновирани обекти по проект в Шумен

0
ДЯЛ

Община Шумен в качеството си на бенефициент по Административен договор за безвъзмездна финансова помощ № BG16RFOP001-1.014-0001 „Благоустрояване и рехабилитация на части от техническата инфраструктура на гр. Шумен“, финансиран по Приоритетна Ос 1 на ОП „Региони в растеж 2014- 2020 г.“, организира заключителна пресконференция и официална церемония „Откриване“ на 10 декември. Пресконференцията ще се проведе в понеделник от 10.00 ч. в зала 363 на Община Шумен.
Проектът „Благоустрояване и рехабилитация на части от техническата инфраструктура на гр. Шумен“ се съфинансира от Европейския фонд за регионално развитие по Приоритетна Ос 1 на Оперативна програма „Региони в растеж 2014- 2020 г.“. Основната цел на дейностите, включени в него, е повишаване качеството на живот, социалното включване и подобряване състоянието на компонентите на околната среда чрез благоустрояване на физическите елементи на градската среда.
Официалната церемония „Откриване“ по повод успешното завършване на проекта ще се състои на 10.12.2018г. от 11.30 часа в кв. „Тракия“, ул. „Тракия“ №14. Реновираните обекти от проекта ще бъдат открити със символично прерязване на лента.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОтпускат допълнителни 5 милиона лева за болници в страната
Следваща статия7 шуменски общини ще получат ваучери за безплатен интернет на обществени места

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here