дом Общество Отдават под наем земеделски земи в община Никола Козлево

Отдават под наем земеделски земи в община Никола Козлево

0
ДЯЛ

Процедура по провеждане на публичен търг с явно наддаване, за отдаване под наем на земеделски земи от общински поземлен фонд за стопанските 2018-2023 г., обяви Община Никола Козлево.
Началната тръжна цена е 30.00 лв. за декар земя. 10% е първоначалната стъпка за наддаване от началната тръжна цена.
Срокът за отдаване е 30. 09. 2023 г. Размерът за депозита за участие е 20% от началната тръжна цена, а таксата за закупуване на необходимата документация е в размер на 10 лв. Заявления за участие в търга се приемат до 16.00 часа до деня предхождащ търга в Общинската администрация на кметството.
Търгът ще се проведе на 5-ти юни 2018 г., вторник от 10.00 часа в заседателната зала на Община Никола Козлево. При неявяване на кандидати повторният търг ще се проведе на 12-ти юни 2018 г. по същото време и условия.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаши бойци се завърнаха с 2 златни и 2 сребърни медала от Световната купа по кикбокс на WAKO
Следваща статияШуменският университет отбелязва своя патронен празник