дом Общество Осъдиха рецидивист на 5 години затвор за кражба и теглене на пари...

Осъдиха рецидивист на 5 години затвор за кражба и теглене на пари от чужда карта

1
ДЯЛ

Шуменският окръжен съд постанови 5 години затвор за опасен рецидивист за кражба и теглене на пари от чужда карта. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.
56-годишният Васил Ст. е бил предаден на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Шумен за кражба, която представлява опасен рецидив.
Мъжът откраднал два портфейла от жител на Шумен, в който открил две дебитни карти и сумата от 260 лева. В периода от 6 до 8 октомври миналата година Васил успял да изтегли от откраднатите карти 5200 лева. Само за два дни от различни банкомати той изтеглил сумата чрез 35 тегления.
56-годишният подсъдим е осъждан за кражби и грабеж. Днес съдът му определи мярка за неотклонение “Задържане под стража“ по друга влязла в сила присъда.
Ефективната 5-годишна присъда, произнесена днес от Шуменския окръжен съд, подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСектор „Български документи за самоличност“ временно спира работа с граждани утре
Следваща статияШанс за работа: Община Никола Козлево удължава срока за конкурса „здравен медиатор

1 коментар

  1. Хубава присъда, ама на убийци дават по толкова… Грам логика не виждам в тези български закони и присъди

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here