дом Общество Оставките на Дамян Илиев и Катя Райкинска искат от шуменския екарисаж

Оставките на Дамян Илиев и Катя Райкинска искат от шуменския екарисаж

0
ДЯЛ

Служителите на екарисажа в Шумен излязоха днес на пореден протест, съобщиха от Стопанската камара.
Ето какво се казва в разпространената по-рано днес декларацията:
Аз, долуподписаният Мирослав Тошков Александров, изпълнителен директор на Брамас-96 АД гр. Шумен (екарисаж), декларирам, че подкрепям поставените искания от родителите на деца с увреждания и подкрепени от Гражданско движение “ДНЕС” под надслов – “Системата, която ни убива – всички”.
Също така, заявявам и следните допълнителни искания:
1. Стриктно спазване на Регламент 1069/2009 ЕО на територията на Република България;
2. Стриктно спазване на Регламент 142/2011 ЕО на територията на Република България;
3. Оставка на изпълнителния директор на БАБХ Дамян Илиев, който със своите действия и бездействие доведе до организиран хаос в дейностите по обезвреждане на мъртви животни, което допринесе и за разпространение на болестите по животните, които наблюдаваме днес;
4. Оставка на директора на ОДБХ гр. Шумен Катя Райкинска, която организирано, безотговорно и под натиск затвори екарисажа в гр. Шумен, с което даде своя принос за разпространението на зарази и болести по животните.
Заявявам, че аз и работниците и служителите на екарисажа в град Шумен ще участваме в организирания от родители национален протест на 30 юли 2018 г., от 17:00 ч., пред Народното събрание.
Мирослав Александров
изпълнителен директор

Снимка: Архив на 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСедмокласниците ще полагат изпити по материали от V, VI и VII клас
Следваща статияДни на отворени врати в Шумен за Седмицата на кърменето