дом Здраве Остава забраната за посещения на магазини от 8.30 до 10.30 часа на...

Остава забраната за посещения на магазини от 8.30 до 10.30 часа на лица до 60 години

2
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Забраната за посещения на магазини и аптеки за времето от 8.30 до 10.30 часа на лица до 60 години е в сила. Това съобщиха от РЗИ-Шумен.
В Здравната инспекция са постъпили много запитвания от граждани във връзка с часовия прозорец за пазаруване на възрастните хора.
Забраната е регламентирана в т. II от заповед № РД-01-143/от 20.03.2020 г. издадена от министъра на здравеопазването, уточняват от РЗИ-Шумен.
От Здравната инспекция призовават гражданите да спазват действащите разпоредби на Министерството на здравеопазването.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови 23 заразени с COVID-19 за изминалото денонощие
Следваща статияШуменският университет обяви три дати за предварителни изпити

2 КОМЕНТАРИ

  1. Значи, не съм против тази забрана обаче ми е многоо интересно защо мене ме връщат до 10:30, а бабите и дядовците са цял ден се разхождат из магазините. По което време да вляза в магазин има възрастни хора това мисля,че не е справедливо!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here