дом Общество Осигурени са дърва за огрев за жителите на община Велики Преслав

Осигурени са дърва за огрев за жителите на община Велики Преслав

0
ДЯЛ

Държавно горско стопанство „Преслав” Велики Преслав създаде организация за снабдяване на населението с дърва за огрев, стана ясно от обява на директора на стопанството, публикувано на сайта на Общината. Обемът на дървесината за директна продажба по ценоразпис на физически лица от населените места е 500 пространствени кубични метра широколистна дървесина от склад и 2 000 пространствени кубични метра на корен.
На желаещите могат да бъдат предоставени за ползване остатъци за ползване от широколистна и иглолистна дървесина. Както и вършина в сечищата, в които е приключила основната сеч.
При евентуално увеличено търсене и недостиг на дърва за огрев предвидения обем дървесина ще бъде своевременно увеличен.
Жителите на общината ще могат да закупят дървесина при посочените условия, само ако са включени в списък, изготвен от кмета на Общината или населеното място и одобрен от директора на Държавно горско стопанство „Преслав”.
Снимката е илюстративна
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбявиха огнище на Африканска чума по свинете и във Веселиново
Следваща статияОрганизират кръгла маса за предотвратяване на престъпленията от омраза в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here