дом Общество Осветиха бойните знамена в Шумен

Осветиха бойните знамена в Шумен

0
ДЯЛ

С тържествен военен ритуал днес – Богоявление бяха осветени бойните знамена и светини в Шумен.
Поради противоепидемичните мерки водосветът се състоя на плаца във Военното училище в Шумен. Тържествената служба бе водена от свещеноиконом Красимир Капитанов.
В ритуала участваха представителни роти от гарнизон Шумен.
Традиционно от военният ритуал по освещаване на бойните знамена и светини в Шумен се провеждаше пред сградата на Общината. Тази година поради наложените противоепидемични мерки Богоявленският водосвет се организира в двора на Военното училище.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС поднасяне на венци и цветя в Шумен почетоха 173 години от рождението на Ботев
Следваща статияПрезидентът Радев: ДПС и ГЕРБ са ортаци и в бизнеса, и в политиката

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here