дом Общество Орлин Куздов и Делян Димитров са новите зам.-окръжни прокурори на Шумен

Орлин Куздов и Делян Димитров са новите зам.-окръжни прокурори на Шумен

0
ДЯЛ

Орлин Куздов и Делян Димитров са новите заместник-окръжни прокурори на Шумен, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.
Двамата са назначени от прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет днес.
Орлин Куздов и Делян Димитров стават заместници на административния ръководител на Окръжната прокуратура в Шумен Маргарита Георгиева по нейно предложение.
На днешното си заседание кадровият орган освободи от длъжност досегашния заместник-окръжен прокурор Димитър Димов.

Орлин Куздов е възпитаник на Английската езикова гимназия в Монтана. Юридическото си образование получава в Икономическия университет във Варна. От 1997 г. до 2006 г. работи като следовател в Окръжния следствен отдел. От 2006 г. до 2008 г. е прокурор в Районната прокуратура във Велики Преслав. От тогава до момента той е прокурор в Окръжната прокуратура в Шумен, където доскоро бе и неин говорител. Притежава ранг „прокурор във ВКП“.

Делян Димитров е завършил ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, специалност право. През 2001 г. започва работа в Районната прокуратура в Шумен, а от 2005 до 2015 г. е неин административен ръководител – районен прокурор на Шумен. В Окръжната прокуратура в Шумен започва работа през 2015 г., където работи и до момента като прокурор. Той е с ранг „прокурор в Апелативна прокуратура“. Владее писмено и говоримо английски.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУченици се запознаха с основите на правото в Окръжния съд
Следваща статияПравителството дава 800 хиляди лева за реставрацията на Голямата базилика в Плиска

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here