дом Общество Определиха най-добрите винари в община Нови пазар

Определиха най-добрите винари в община Нови пазар

0
ДЯЛ
Снимка: 60city.net

Най-добрите майстори на домашни вина от община Нови пазар бяха определени в навечерието на Трифон Зарезан от специална комисия с председател инж. Благовест Йорданов – технолог във винарска изба, и членове инж. Гинка Стаменова – технолог във винарска изба, и Искрен Кънчев – агроном във фирма за лозов посадъчен материал.
В надпреварата се включиха 19 нелицензирани производители на домашно вино, живеещи на територията на община Нови пазар.
При белите вина на първите места са класирани две вина на Петър Анков, от с. Стан, а на трето място е вино на Жеко Жеков, от Нови пазар. При червените вина първите трима са Щерю Щерев, от Нови пазар, Петър Анков, от с. Стан и Димитър Димитров, от Нови пазар. За розе бяха отличени две вина на Милена Павлова, с. Зайчино ореше, която получава първа и трета награда, а на второ място е вино на Димчо Димов, от Нови пазар.
Организатор на събитието отново бе Община Нови пазар.
Победителите в конкурса за домашни вина ще бъдат наградени от кмета на община Нови пазар Георги Георгиев днес от 15.00 ч. в Пленарна зала на Общината.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБлъснаха жена на кръстовище в Шумен
Следваща статияЧетири села и част от квартал на Шумен са без вода

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here