дом Общество Оперират Цвета Караянчева, възстановяването й ще отнеме около месец

Оперират Цвета Караянчева, възстановяването й ще отнеме около месец

0
ДЯЛ

„Изследванията на г-жа Цвета Караянчева приключиха. Сега я качваме в операционната“, съобщи директорът на Университетска болница “Лозенец” проф. д-р Любомир Спасов, цитиран от бТВ. По думите му Караянчева е с фрактура на лява раменна става и това налага операцията й.
„Когато пристигна ѝ бяха направени всички видове изследвания- скенер, магнитен резонанс, ехография на коремни органи и др. Аз я видях тук. Тя беше в стабилно състояние, но с много силна болка по време на транспорта. Обезболихме я и я изследвахме”, обясни той. Според шефа на здравното заведение, възстановяването на председателя на Народното събрание ще отнеме около месец.
Както вече 24shumen.com писа, днес стана катастрофа с кортежа на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева. Кола на НСО се е забила в друг автомобил, докато изпреварвали ТИР. Сблъсъкът е станал край Хитрино на позволено за изпреварване място малко след 10.30 часа. В другата кола са пътували мъж, жена и дете.
На главен път Шумен-Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31-годишната водачка на лек автомобил „Ауди А 4“, на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се лек автомобил, съобщиха от полицията в Шумен.
„Здравейте, приятели. Пиша тук, тъй като нямам възможност да отговоря на всички обаждания – да, претърпях пътен инцидент. Добре съм и ви благодаря за загрижеността. Имам счупена раменна става. Изказвам своите благодарности на екипа в болницата в Шумен. Доколкото съм информирана и останалите участници в катастрофата са добре“, написа минути след 14.00 часа в профила си във Фейсбук председателят на НС.
На снимката: Мястото на катастрофата, снимка: btvnovinite
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПразник: Шумен чества 190 години от построяването на храм „Св. Възнесение Господне“
Следваща статияСлънчев и топъл понеделник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here