дом Общество Операцията на Йони в Турция премина успешно, героят се прибира у дома

Операцията на Йони в Турция премина успешно, героят се прибира у дома

0
ДЯЛ

Новината, който стотици добротворци очакваха, вече е факт. Успешно премина операцията на малкия Йоан от Шумен, с чиято съдба станаха съпричастни много дарители.
Днес е направен контролен скенер, който е показал, че поставената клапа работи. Йони започва лека полека да се храни и ако всичко е наред, в неделя ще се прибере у дома.
Посещението в Турция обаче е донесло и лоша новина на родителите му – Йони е диагностициран със Синдром на Денди Уокър, който се изразява в атрофиране на малкия мозък и засяга развитието на детето. Въпреки това, родителите му са категорични, че ще продължат своята битка.
Припомняме на читателите на 24shumen.com, че Йоан е с диагноза „Вътрешна хидроцефалия“ и за операцията бяха нужди 17 000 долара. Йоан претърпя една операция в София. През 2017 година състоянието му рязко се влошава и бе необходимо да му бъде поставена клапа. Поради бактерия, навлязла по време на операцията обаче Йони получава абцес и клапата е отстранена.
До момента малкият Йоан вече е претърпял три неуспешни операции, които се отразяват зле на здравето му. Надеждите на родителите му са това да бъде последната операция за малкия герой и дните му да са изпълнени с щастие и здраве.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Алкомет“ дари апаратура за 55 000 лева на МБАЛ-Шумен
Следваща статияКмет осигури зъболечението на жителите на Велино

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here