дом Политика ОИК регистрира бившия кмет за участие в изборите

ОИК регистрира бившия кмет за участие в изборите

0
ДЯЛ
24shumen.com

Бившият кмет на Шумен Красимир Костов днес бе регистриран в ОИК за участие в местните избори. Утре ще бъде регистрирана листата с общински съветници.
4 партии застават зад кандидатурата на екс градоначалника, който има зад гърба си два мандата.
Мандатоносител е партия „Български социалдемократи“. Политическа партия „Съюз на патриотичните сили – Защита“, „Целокупна България“ и „Социалдемократи“ подкрепят Костов.
„Всички документи са ни изрядни. Очакваме още няколко партии да подкрепят нашия кандидат“, заяви за 24shumen.com председателят на партия „Български социалдемократи“ за област Шумен Румен Русев.
„Красимир Костов имаше два мандата в управлението на общината. Бих казал повече от успешни. Няма нужда да се доказва. Думата има Негово Величество гласоподавателят. Той трябва да направи градът добър за живеене, такъв какъвто е и Бургас“, сподели Румен Русев, видимо неудовлетворен, че на този етап имало изградена само една Спортна зала „Арена „Шумен. Държавата в лицето на премиера осигури средствата за градежа. В това няма лошо, допълни той.
Крайно време е Шумен да заприлича на един европейски град, категоричен бе лидерът.
„Ако бъда избран за общински съветник се ангажирам да работя за намаляване цената на водата. Шуменци не заслужават да плащат най-скъпата вода, която на всичко отгоре се води като поливна. Другият акцент в програмата за управление е борба с бедността, уточни той.
Като постижение в управлението определи изградените детски площадки, детски градини.
„Подкрепяме Костов, защото програмата му е много интересна, заложено е на градежа в много области. Както в Стара Загора и Варна съгражданите ни заслужават по-добър живот“, включва се лидерът на шуменската организация на партия „Защита“ Красимир Радев.
По думите му приоритетите в управленската платформа на Костов били реално изпълними. Промени били необходими и в организацията на работа на болницата, но специалистите били много добри.
Нашият кандидат има потенциал, и най-важно опит, обобщи той.
„Преценихме, че Костов има опит. Далновиден е. Имаме основание да го подкрепим заяви Неделчо Неделчев от партия „Целокупна България“.
„Не случайно избрахме за регистрация Денят на Независимостта. Търсили сме и други измерения – Шумен се нуждае от своята независимост от бедността и провинциализма. Тези пороци и минуси в общественото развитие трябва да бъдат преодолени, за да е независим градът ни. . Той заслужава да стане модерен , проспериращ град. Територия на социално-икономическо развитие“, това са мотивите на Костов да влезе в предизборната надпревара.
Шуменци винаги са били горди с историята, с неговия дух и култура. Тук са повече от 30 първи неща, които са се случили в България, отчете той. И предлага визия за модерно развитие на Шумен.
Така съм разчел своите проекти, че цената на водата да падне с 20 процента. Залагам на нова система на сметосъбиране и сметоизвозване, уточни кандидатът. Според него прилагането й ще даде възможност такса смет да падне с 15%.
В листата за общински съветници влизат много известни имена, като бившият кмет инж.Максим Иванов, хирургъг Янко Димов, бшвшият зам.-кмет по финанси Александър Генчев, арх. Сурилов, адвокати, спортисти, даже и свещеник, с когото предстои разговор.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС тротинетки и велосипеди на пл. „Кристал“ в Световния ден без автомобили
Следваща статияАвария остави квартал „Тракия“ без вода

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here