дом Общество Одобриха инвестиционната програма на „ВиК- Шумен“ ООД

Одобриха инвестиционната програма на „ВиК- Шумен“ ООД

0
ДЯЛ

Актуализация на подробната инвестиционна програма за 2018 г. на „ВиК- Шумен“ ООД беше одобрена на заседание на Общото събрание на Асоциацията по ВиК в област Шумен. Съгласно гласуваните промени дружеството е инвестирало 478 271 лева в активи- ВиК системи и съоръжения, публична държавна и публична общинска собственост вместо заложените 604 000 лв. Актуализацията беше одобрена с гласовете на държавата и общините Шумен, Нови пазар, Каолиново и Хитрино. Представителят на община Каспичан гласува „въздържал се“, а общините Велики Преслав, Върбица, Венец, Смядово и Никола Козлево нямаха представители на заседанието.
Управителят на „ВиК“ ООД Красимир Марков коментира, че предложената програма не е отчет на инвестициите, които е направило дружеството през 2018 година. „Работата по обектите продължава, реалното изпълнение по програмата ще стане ясно в средата на месец декември“, съобщи Красимир Марков. Управителят на дружеството каза още, че предстои да бъде обявена обществената поръчка за изграждането на Пречиствателна станция за питейни води в Шумен, като подготовката на тръжната документация е приключила и все още се уточняват някои подробности.
На своето заседание Общото събрание прие и препоръчителен размер на вноската на държавата в бюджета на Асоциация по ВиК – Шумен за 2019 г.в размер на 24 950, 80 лв.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПеченката ще напече Шумен с beat box, гъдулка и творби на… Моцарт и Чайковски
Следваща статияДворът на кирилицата пита: Кои български писатели бихте желали да видите в Алеята

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here