дом Политика Одобриха депутатската листа на БСП за Шуменско

Одобриха депутатската листа на БСП за Шуменско

0
ДЯЛ

Иван Иванов ще води кандидат-депутатската листа на БСП в 30 многомандатен избирателен район на парламентарните избори на 4 април. Това съобщи за 24shumen.com медийният секретар на БСП-Шумен Лили Петрова.
Веселин Пенчев е втори в листата. Пенчев е областният и общински лидер на партията. След него са поставени Красимира Бунова, Александър Горчев, Лили Петрова, Георги Фучик и Димитър Ковчазов, който е от гражданската квота.
На осма позиция е поставена Евгения Леополдова, следвана от Велчо Василев от ПП Движение за радикална промяна „Българската пролет“, които са коалиционен партньор на червените.
На десето място е Даниела Пенчева. След нея в листата на БСП-Шумен са Мартин Тодоров и Ивелин Христов.
В листат на левите са поставени юристи, учители и доктори.
БСП ще се бори за две депутатски места в 30 многомандатен избирателен район-Шумен.
Листата на кандидат-депутати за област Шумен е одобрена от Изпълнително бюро на БСП. Предстои тя да бъде утвърдена от Националния съвет на левите до петък.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗаместник-министърът на здравеопазването Евгени Григоров обсъди хода на ваксинация в Шумен
Следваща статияСребро и бронз завоюваха каратисти от Нови пазар на Националния шампионат

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here