дом Криминале Огън унищожи автомобил, огнеборци събраха разпилян живак в жилище

Огън унищожи автомобил, огнеборци събраха разпилян живак в жилище

0
ДЯЛ

В неделния ден огнеборците са погасили два пожара. В 12.52 часа е съобщено, че на ул.“Атанас Димитров“ в село Панайот Волов се е запалил лек автомобил „Рено Меган“ с шуменска регистрация. Към селото бил насочен противопожарен екип, който след пристигане на място загасил пламъците с помощта на 2 тона вода. Пожарът е тръгнал след късо съединение в двигателния отсек. Автомобилът е унищожен.
На 24 ноември в 12.30 часа е получен сигнал за пожар в лятна кухня на ул.“Драгой войвода“ в гр. Върбица. Към адреса е насочен екип от участъка на пожарната в града. Огнеборците установили, че се е запалил захранващият кабел на компресора на хладилника. Собствениците успели сами да загасят пламъците.
На 23 ноември в 12.49 часа жена от Шумен съобщила, че счупила термометър в жилището си на ул.“Лом“ в града и живакът изтекъл. На място пристигнал екип, който събрал и взел опасното вещество.
В петък малко след 18 часа е ликвидиран пожар в контейнер за смет на бул. “Мадара“ в пункт за отпадъци в Шумен. Пламъците били загасени с помощта на 400 л. вода. Не е допуснато разпространението на огъня. Пожарът е без материални загуби.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВтори съд призна уволнението на актрисата Мария Григорова за незаконно
Следваща статияАпаш задигна цигари за 800 лева от хранителен магазин

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here