дом Криминале Огън унищожи автомобил на пътя, горяха туристическа бутилка, сухи треви и отпадъци

Огън унищожи автомобил на пътя, горяха туристическа бутилка, сухи треви и отпадъци

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

Лек автомобил „Фолксваген Пасат“ е пламнал в движение по пътя от Нави пазар към село Енево, съобщиха от полицията.
Изпратеният на място екип заварил автомобила почти изгорял. Пламъците тръгнали след късо съединение в купето. Пожарът бил загасен с 1000 л. вода и 10 л. пяна. Автомобилът, собственост на 54 годишен мъж, е напълно унищожен.

В 14.20 часа е приет сигнал за пожар в туристическа газова бутилка в къща в гр. Върбица. Към ул.“Александър Стамболийски“ бил насочен екип, който погасил пламъците със сто литра вода. Пожарът е без материални загуби, причина- техническа неизправност.

Малко след 14.00 часа бил погасен друг пожар в отпадъци на бул.“Симеон Велики“ в Шумен. Пламъците, които не са нанесли материални загуби, са погасени с осем тона вода. Пожар в отпадъци бил погасен в местността „Под манастира“ и в сухи треви в землището на село Веселиново. Пламъците били погасени бързо и от унищожаване е спасена около 150 декара иглолистна гора.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕНЕРГО-ПРО удължава срока за плащане на сметките през март за битовите потребители
Следваща статияСкитник запали „дома си“, с изгаряния по ръцете и лицето е

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here