дом Криминале Огън пламна на тераса в Шумен, печка на твърдо гориво подпали къща...

Огън пламна на тераса в Шумен, печка на твърдо гориво подпали къща в Друмево

0
ДЯЛ

В 10.11 часа на 29 март е получен сигнал за пожар в жилище на ул. “Червена стена“ в Шумен. Към адреса бил насочен противопожарен екип от града. На място огнеборците заварили да гори тераса на апартамент на втори етаж, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Пламъците унищожили вътрешно тяло на климатик, два шкафа – с книги и инструменти, гардероб, унищожена е около 6 кв. м. пвц дограмаи около 3 остъкление на тераса.
Пожарът бил погасен с помощта на 1000 л. вода. Причините са в процес на изясняване.
Най-вероятната причина за пламъците е хвърлена незагасена цигара. Фасът попаднал върху шкафа пълен с книги и хартия.
Извършен бил оглед, образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 330 ал. 1 от НК.

В 16.22 часа на 31 март бил приет сигнал за пожар в къща в село Друмево. Към адреса бил насочен противопожарен екип. Установено било, че 72-годишният собственик на имота запалил печка на твърдо гориво и излязъл. Когато се прибирал видял, че къщата гори. Пламъците унищожили 230 кв.м покривна конструкция, мебели, техника.
Пожарът бил погасен с помощта на 40 тона вода. Помощ в гасенето е оказал втори екип от шуменската пожарна. Спасени са две сгради.

На 29 март се погасен пожар в контейнер за смет на ул. “Спартак“ в Шумен, оказана е техническа помощ за пренасяне на болен мъж от жилището му до екип на ЦСМП в града.
В неделния ден е погасен пожар в суха трева в кв.“Еверест“ в Шумен, в отпадъци в кв. Еверест, оказана е техническа помощ на лек автомобил в местността „Под манастира“.
Снимка: Архив на 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТрето място за стрелците на СИДП на състезание в Пловдив
Следваща статияЗадържаха двама шуменци, извозвали незаконна дървесина от Платото

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here