дом Общество Ограничава се движението на МПС-та по Шуменското плато

Ограничава се движението на МПС-та по Шуменското плато

0
ДЯЛ

Въвежда се временен режим на движение със спиране на достъпа на превозни средства до панорамния път Шумен – Стария град в участъка от Информационния център до кръстовището с разклона за село Новосел (Комплекс Стъклото). Забраната важи за часовия диапазон от 6.00 ч. до 9.00 ч. и от 18.00 ч. до 21.00 ч. през всички дни от седмицата.
Това разпореди кметът Любомир Христов във връзка с направеното от спортни клубове в Шумен предложение за ограничаване на движението по Шуменското плато и на основание чл.19 ал.2 от Закона за пътищата, чл.13 ал.1 от Наредбата за управление на общинските пътища в община Шумен и чл.44, ал.2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация.
В заповедта на кмета се посочва още, че се ограничава максимално разрешената скорост в този участък до 40 км./ч. До края на седмицата, ще бъдат монтирани необходимите пътни знаци, указващи постоянната организация на движението. Ограничението влиза в сила от 1 август, събота.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАнгел Кунчев: Пик на COVID-19 през есента, но няма да се връщат строгите мерки!
Следваща статияБългарите категорични: Майонеза „Краси“ е любима марка, неслучайно е в Гинес!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here