дом Криминале Огнени пламъци „погълнаха“ бяла и черна техника в сервиз за климатици

Огнени пламъци „погълнаха“ бяла и черна техника в сервиз за климатици

0
ДЯЛ

Сигнал за пожар в сервиз за климатици (помещение за работилница) на ул.“Владайско въстание“ в Шумен е получен във вторник в 10.42 ч.
На място са пратени два противопожарни екипа. Пламъците били на площ от около 100 кв.м. Унищожени са бяла и черна компютърна техника, радиотелевизионна техника- 30 бр., 10 климатични тела, 10 бутилки с фреон, 1 бутилка с азот, една с кислород, десет измервателни уреда, 4 работни климатика, пробивна техника- 10 бр., пет работни маси и стелажи, 25 кв.м. алуминиева дограма с остъкление и 300 кв.м мазилка. Пламъците били загасени с 10 000 л. вода и 40 л. пяна. Благодарение на бързата намеса на огнеборците пламъците не са се разпространили към съседни помещения. Сградата била спасена. Причините за възникване на пожара са в процес на изясняване.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДърво се стовари върху кола и я потроши
Следваща статияПълна безотговорност: Хлапак подкара нерегистриран мотопед на село, двама с отнети книжки пак седнаха зад волана

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here