дом Криминале Огнеборци хванаха змия в склад, гасиха пламнала газова бутилка

Огнеборци хванаха змия в склад, гасиха пламнала газова бутилка

0
ДЯЛ

На три сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи през последните 24 часа, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен.
В 14:38 часа вчера е прието съобщение, че в складово помещение на Индустриална зона Тракия – юг в Шумен има змия. Пристигналият на място екип претърсил склада, заловил змията и я пуснал на свобода извън населеното място.
В 21:40 часа на 2 август е приет сигнал за пожар в отпадъци във вилната зона до кв. “Еверест“. Пламъците били погасени с 500 л. вода. Пожарът е без материални загуби.
В 18:52 часа на 2 август в дежурната част на РСПБНЗ- Нови пазар е съобщено за пожар в газова бутилка в жилище на ул. “Васил Априлов“ в града. Към адреса бил насочен екип. При пристигане на място огнеборците заварили да гори 10-литрова газова бутилка на тераса на втори жилищен етаж в кооперация. Пламъците били погасени със сто литра вода, причина за пожара- техническа неизправност. Не са допуснато материални загуби.
На 1 август малко след 10 часа от РСПБЗН- Шумен е потърсена техническа помощ за отстраняване на паднал клон на пътното платно на бул. “Симеон Велики“ в Шумен. След като пристигнал на място екипът установил, че клонът паднал между кабината и каросерия на товарен автомобил „Волво“ FH 12 с шуменска регистрация. Счупени били два спойлера на кабината. Клонът е премахнат.
Екип от Шумен е оказал съдействие за пренасяне на болна жена от жилището й до спешна помощ, а екип от РСПЗН- Каолиново е погасил пожар в сухи треви в землището на село Долина.
Снимката е илюстративна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧасти от Шумен без вода
Следваща статияИззеха пистолет и пушка след обиск във вила край Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here