дом Криминале Огнеборци спасиха от опожаряване 2 сгради и 4 електропровода в Радко Димитриево

Огнеборци спасиха от опожаряване 2 сгради и 4 електропровода в Радко Димитриево

0
ДЯЛ

В 15=48 часа в дежурната част на РДПБЗН – Шумен бил приет сигнал за пожар в каросерия на товарен автомобил Волво със софийска регистрация. Към село Радко Димитриево били насочени два противопожарни екипа. На място огнеборците установили, че автомобилът се запалил по време на движение. Пламъците са погасени от шестима пожарникари с помощта на 27 тона вода и 200 л. пяна. Унищожени са 11 тона авторемонтно оборудване и 3 тона автомобилни аксесоари. Спасени от опожаряване са две сгради, които били в непосредствена близост до мястото на инцидента, както и четири високоволтови електропроводи. Причините за възникване на пожара са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство.

В 13.02 часа е получен сигнал за пожар в сухи треви в село Лиси връх. На място бил пратен противопожарен екип от РСПБЗН- Каолиново, който погасил пламъците с помощта на 3 тона вода. Пожарогасенето било извършено на площ от около 28 000 кв. м. Спасена от опожаряване е 500 декара смесена гора.

В 16.22 часа е приет сигнал за пожар в стърнище в село Лиси връх. На място бил насочен противопожарен екип. Пламъците били предизвикани от небрежност при боравене с открит огън. Пожарът е потушен с 2000 тона вода. Не е допуснато разпространението му.
Снимка: Серкан Салимов
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПризнание: Възпитаник на бившето Военно училище в Шумен е предложен за Началник на Военния университет
Следваща статияДвама подкараха нерегистрирани коли

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here