дом Криминале Огнеборци спасиха нефункциониращо училище от изпепеляване

Огнеборци спасиха нефункциониращо училище от изпепеляване

0
ДЯЛ

Пожар е възникнал в сграда на нефункциониращо училище във Велики Преслав. Сигналът за инцидента е получен в понеделник в 16:55 часа в РДПБЗН- Шумен, съобщиха от полицията.
Огънят пламнал във физкултурния салон, като е изгоряло дюшеме около 1 квадратен метър. След намесата на пожарникарите от РСПБЗН-Велики Преслав, пожарът е локализиран и не е допуснато разпространението му в сградата. За гасенето му са използвани 200 литра вода. Причините за възникване на пожара се изясняват, като по данни на съседи, в сградата са влизали деца.

Слама пламна в двора на ул.“Стара планина“ в Смядово. Огнеборците от УПБЗН – Смядово са използвали 300 литра вода, за да потушат огъня.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГорските ще борят пожарите с нова техника и лични предпазни средства за 150 000 лева
Следваща статияСиромах човек – жив дявол: Хванаха още един крадец на ток

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here