дом Криминале Огнеборци спасиха живота на възрастен мъж в Шумен

Огнеборци спасиха живота на възрастен мъж в Шумен

0
ДЯЛ
24shumen.com

На четири сигнала за произшествия са реагирали дежурните екипи на РДПБЗН- Шумен през последните 24 часа, съобщиха от полицията.
В 07.33 часа в дежурната част на шуменската пожарна бил приет сигнал, че възрастен мъж бил на тераса на четвърти етаж на ул.“Дунав“, седи на ръба и има опасност да падне. На място веднага бил пратен спасителен екип. Екипът, с помощта на автомеханична стълба свалил на безопасно място 76-годишния мъж, и го спасил.
В 08.46 часа е приет сигнал за пожар в метален контейнер за отпадъци на бул.“Мадара“ в Шумен. Огнеборци пристигнали на място и погасили пламъците с помощта на 200 л. вода. Пожарът е без материални щети.
По обяд е оказано съдействие за пренасяне на тяло на починал мъж в Шумен.
В 13.30 часа е съобщено, че в района на шуменската болница горят отпадъци. На място бил пратен екип на РСПБЗН- Шумен. Пламъците били погасени с помощта на 600 л. вода. Пожарът е без нанесени материални щети.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияCOVID зона ще заработи в Новата поликлиника в Шумен
Следваща статияОпит за бракуване на кола с фалшиви табели в КАТ, друг пък се яви с книжка – менте

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here