дом Криминале Огнеборци разчистваха паднали дървета на пътя, гасиха пламнало мазе

Огнеборци разчистваха паднали дървета на пътя, гасиха пламнало мазе

0
ДЯЛ

През последното денонощие дежурните екипи са реагирали на три сигнала за произшествия.
В 09.17 часа на 7 юли било прието съобщение за паднало дърво на пътното платно в Индустриален парк – Шумен. Екипът, който пристигнал на място отстранил падналото след природни явления дърво и обезопасил пътното платно.
В 15.20 часа на 7 юли е съобщено, че на ул. „Цар Иван Александър“ възникнал пожар в контейнер за смет. На място бил пратен противопожарен екип, който погасил пламъците с помощта на 150 л. вода. Материални загуби не са допуснати.
На пети юли в 18.11 часа е приет сигнал за счупен клон на бул. “Славянски“ в Шумен. Мястото било обезопасено със сигнална лента.
Служители на РСПБЗН – Нови пазар са реагирали на сигнал за потърсена техническа помощ на ул.“Скобелев“. След пристигане на място малко след 03.40 часа на 6 юли станало ясно, че в електропреносната мрежа има авария. Извикан бил екип на електроразпределителното дружество за отстраняване на повредата.
Погасен е пожар в мазе на блок на ул.“Ген. Драгомиров“ в Шумен. Сигнал бил подаден на 4 юли в 18.00 часа. Огнеборците заварили да горят купчина с хартия и отпадъци в коридор на мазето. Пламъците били погасени с помощта на 100 л. вода. Пожарът е без материални загуби.
В 19.43 часа на 4 юли е приет сигнал за паднало дърво на ул.“Катюша“ в Шумен. Екипът, който пристигнал на място отстранил дървото от пътното платно.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМюсюлманите от Върбишко с общи молитви за здраве
Следваща статияВандал унищожи трансформатор в землището на село Сечище

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here