дом Криминале Огнеборци разчистваха камъни от улично платно, гасиха пламнали сухи треви, контейнери и...

Огнеборци разчистваха камъни от улично платно, гасиха пламнали сухи треви, контейнери и автомобил

0
ДЯЛ
Pixabay.com

В 20.12 часа в петък било получено съобщение, че на пътното платно в кв. „Еверест“ има струпани камъни. Към мястото са насочени екипи на пожарна и полиция. Камъните били отстранени, а пътното платно обезопасено за преминаващите превозни средства.
В петък бил погасен пожар в комин в апартамент на трети етаж на блок на ул.“Ген. Драгомиров“ в Шумен, без материални загуби.
В събота противопожарните екипи са гасили пожари в метален контейнер за смет в Шумен, в отпадъци на ул. “Ген. Драгомиров“ в сухи треви в село Енево, в отпадъци в Нови пазар.
Шест произшествия са посетени от дежурните екипи за времето от неделя до понеделник сутринта. Погасени са четири пожара в контейнери за смет в Шумен, един в суха трева в района на старата жп гара в село Мадара. В нито един от пожарите не са допуснати материални загуби.
В 19.34 часа на 17 февруари било прието съобщение за възникнал пожар в лек автомобил Рено „Лагуна“ по време на движение на ул.“Васил Левски“ в Шумен. Пристигналият на място екип погасил пламъците с помощта на 1000 л. вода и 20 л пяна. Предницата на колата е унищожена. Пламъците тръгнали след късо съединение.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБлъснаха патрулка на пешеходна пътека до съда в Шумен
Следваща статияГоря домът на 76-годишна шуменка, тя се размина с изгаряния по дланите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here