дом Криминале Огнеборци премахваха опасни висулки, изтеглиха закъсал в снега автомобил

Огнеборци премахваха опасни висулки, изтеглиха закъсал в снега автомобил

0
ДЯЛ

На 14 сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи за времето от петък до неделя на територията на РДПБЗН – Шумен.
В петък в 14.21 часа било потърсено съдействие за премахване на ледени висулки от покрив на сграда на бул.“Славянски“ в града. Ледените висулки били разчистени е помощта на автомеханична стълба.
В 05.32 било получено съобщение, че на пътя между селата Върбяне и Избул има закъсал лек автомобил. Към мястото бил насочен спасителен екип от РСПБЗН – Нови пазар. До мястото бойците стигнали с помощта на снегорин и фадрома на АПИ. След разчистване на пътя четиримата мъже, които закъсали потеглили с автомобила.
През последните 24 часа дежурните екипи са реагирали на три сигнала – отстранени са ледени висулки от покрив на бул.“Плиска“ в Шумен, оказано е съдействие за пренасяне на болен мъж и болна жена от домовете им до екипи на ЦСМП.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДимът в комините нареди Шумен сред градовете с най-мръсен въздух
Следваща статияЗабравена манджа подпали жилище, павилион пламна след късо съединение

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here